Club Active Barendrecht

Dit zijn onze Personal Trainers

Amber

Allround PT

Van jongs af aan staan sport en gezondheid centraal in mijn leven. In het verleden heb ik op topsport niveau de golfsport beoefend. Ook heb ik kennis gemaakt met andere sporten. Op korte termijn hoop ik mijn HBO-opleiding tot fysiotherapeut af te ronden. Dit maakt mij specialist in het steun- en bewegingsapparaat van de mens.
Een blessure hoeft dus geen belemmering te zijn om te kunnen sporten. Of je nu de technische performance van je golf swing wil verbeteren of je algemene conditie wilt oppeppen? Dan gaan wij samen werken aan het doel dat jij wilt bereiken?
En heb je zin om met mij aan de slag te gaan? Ik zie je graag!

Jenny

Pilates - Yoga - Allround PT

Ik ben 15 jaar werkzaam als sportinstructrice en Personal Trainer. Het is super om van je hobby je werk te maken.
Mijn doel is om mensen enthousiast te maken, te helpen en te motiveren. Ik geef allerlei verschillende groepslessen en heb veel ervaring in de fitness. Ik ben allround pilates docente. Pilates geef ik in de groepslessen maar ook in mijn eigen Pilates Studio (Personal Pilates Point “Barendrecht”), daar geef ik Personal Training Pilates.
Ook ben ik gespecialiseerd in de core- en stability training met de focus op rug- en bekkenstabiliteit. Dus je kunt bij mij alle kanten op zoals met kracht, stabiliteit, conditie en stretchen.

Roxana

Kickboksen - Kids - Bootcamp - Allround PT

Mijn naam is Roxana Gaal, en ik ben begonnen met boksen op mijn 16e levensjaar. Op mijn 19e heb ik de overstap gemaakt naar het kickboksen. Totaal heb ik al rond de 35 wedstrijden gevochten met als hoogtepunt het behalen van mijn wereldtitel in 2012. In de sport heb ik inmiddels veel van de wereld gezien (Frankrijk, Dubai, Sicilië, Italië, Slowakije, België, Duitsland en Japan).
Nu ben ik bijna 8 jaar actief in het lesgeven en coachen. Zowel voor jong als oud, in groepsverband of Personal Training. Ook ben ik personal trainer van Marlies Dekkers! Ik probeer altijd het beste uit iedereen te halen en mijn motto is dan ook "kan ik niet, bestaat niet!”.

Luz

Yoga & Mindful - Ademhalingstherapie

Geconfronteerd met de aandoening endometriosis, een auto ongeluk en een burnout. Ik wist al op jonge leeftijd hoe belangrijk de balans is tussen lichaam en geest. Met behulp van de yoga filosofie, Ayurveda en psychologie, heb ik mijzelf kunnen ondersteunen in mijn gezondheid. Daardoor heb ik ook veel ondersteuning kunnen bieden aan mijn cliënten en studenten.
Ik werk voornamelijk met de adem. Mijn motto is dan ook: ‘ Zonder bewuste adem is er geen yoga en dus ook geen well-being’. Of jouw lichaam nu uit balans is geraakt door nek- en rugklachten, stress, blessures, hormonen of een zwangerschap, er is altijd een manier om yoga als tool te gebruiken, voor een krachtig leven.
Yoga is voor iedereen toegankelijk en de ‘down-to-earth approach’ zorgt dan ook voor helderheid en nieuwe inzichten, die voor jou in je dagelijkse leven van belang kunnen zijn.

Emilie

Hardlopen - Fietsen - Yoga - Fysio

Ik heb jaren naast mijn werk als fysiotherapeut les gegeven in bodypump, bodystep, RPM en het laatste jaar ook in Pilates en Yoga.
Enthousiast geworden door de combinatie fysio & sport, heeft mij doen besluiten om als personal trainer bij PTP aan de slag te gaan. Hier haal ik veel voldoening uit.
In de praktijk zie ik heel vaak, dat mensen met een blessure of al langer bestaande klachten, stoppen met bewegen. De gedachte is dat rust helpt.
Vaak weet men niet wat wel mogelijk is aan beweging. Gedoseerd bewegen heeft juist een zo belangrijke ondersteunende functie bij het herstel. Mijn missie is om samen met jou te kijken naar wat de mogelijkheden voor je zijn om met een blessure of klacht toch lekker in beweging te blijven en uiteraard te kunnen blijven werken aan jouw doelstellingen.
Mijn specialisaties zijn: - training bij lage rugklachten - training bij oncologie - pilates - yoga - medisch tapen - leefstijlcoaching - certificaten - fysiotherapie - sportfysiotherapie - trainer oncofit - pilates basic mat - groepsfitness instructeur (bodypump, RPM) - in balans.

Yanni

Vitaliteitscoach

Veranderen is moeilijk en onze sterkste gewoontes blijven ons ongemerkt sturen. Toch kun je met training en verandering nieuwe verbindingen maken en nieuw gedrag aanleren.
Ik kan je leren over wilskracht en het doorbreken van gewoontes. Je krijgt basis skills die noodzakelijk zijn voor gedragsverandering en het volhouden hiervan. Ik ben Yanni Zwaagman en ik ben vitaliteitscoach.

Naast het coachen geef ik boks- en CrossFit lessen.
Goed kunnen bewegen biedt letterlijk de mogelijkheid om overal te kunnen gaan en staan. Sport is voor mij altijd erg belangrijk geweest. Het is een uitlaatklep maar ook iets waar ik zelfvertrouwen uit haal. Ik vind het tof om anderen dit ook te laten ervaren.

Training is een middel, voeding essentieel en gedrag is de sleutel, want resultaat is niet het gevolg van een gouden tip, maar van consistentie. Als ik ervoor kan zorgen dat jij met mijn hulp blij de deur uit loopt en vertrouwen hebt in de komende dag, dan is mijn doel bereikt.

Martin

Kickboksen - Fysio- en manueeltherapeut

Al op vroege leeftijd ben ik intensief bezig geweest met kickboksen en gerichte kracht- en conditietraining. Op latere leeftijd heb ik de nodige ervaring opgedaan met andere sporten. Mijn interesse in het menselijk lichaam en bewegen heeft ertoe geleid dat ik fysiotherapeut ben geworden en werkzaam ben geraakt in de medisch specialistische revalidatie.
Naast alle lichamelijke voordelen die sport en bewegen met zich meebrengt heb ik ervaren dat de impact op het totale functioneren van mij als de mens, en dat van andere mensen, enorm is. Plezier in bewegen – op ieder niveau – geeft fitheid, en maakt dat je jezelf goed voelt. Het geeft bewustwording, zelfvertrouwen en bovenal de mentale veerkracht die je helpt bij aangaan van de uitdagingen in het leven. Mijn passie voor sport en bewegen, en de impact ervan is wat ik mijn klanten wil meegeven.... dan is mijn missie geslaagd.

Erik

Mindfulness

Bij Personal Training Point Barendrecht is er ook de mogelijkheid om mindfulness & meditatie te leren. Personal Mindfulness & Meditatie Coach Erik Louwerse zegt hierover: Steeds meer mensen ontdekken Mindfulness & mediteren, maar weten vaak niet waar ze naartoe moeten gaan om dit te kunnen leren. Het is dus mooi dat deze techniek nu ook te volgen is bij PTP Barendrecht.
Rust in het hoofd, genieten van het leven? Met mijn opleiding tot mindfulness trainer en diverse cursussen als vipassana, compassie en mantrameditaties leer ik mensen om te gaan met emoties en afstand te doen van negatieve gedachten.
Mindfulness en vipassana zijn meditatievormen die gemakkelijk te leren zijn en tot meer vreugde en rust kunnen leiden. Wil je zelf ervaren wat meditatie voor jou kan betekenen neem dan contact met ons op.

Tamara

Bewegingsspecialist - Menta coach - Revalidatietrainer

Al ruim 12 jaar ben ik personal trainer, bewegingsspecialist, revalidatietrainer, sport en ontspanningsmasseur, mental coach, life coach, ademhalingstrainer en trainer op het gebied van mentale weerbaarheid. Mijn passie ligt echt bij het begeleiden van mensen op fysiek en mentaal vlak. Ik heb diverse opleidingen, cursussen en workshops gevolgd om mijzelf verder te ontwikkelen, zoals NLP practitioner en master, geweldloze communicatie, positieve psychologie, Boeddhistische yoga en psychologie, mindfulness, heartmath en reiki. Yoga is een van mijn grote liefdes en afgelopen jaar ben ik zo gezegend geweest om een hele mooie reis te maken. Ik ben toen in Khajuraho, India geweest en heb daar de Hatha Yoga teachers training gedaan.

Arnoud

Boksen

Ben jij niet bang voor zweet en is boksen jouw sport? Hou je van keihard trainen op de bokszak en combinaties van stoten aanleren met veel variatie? Dan zit je hier goed.
Ik bied je een stevige workout waar alles in zit. Techniek, kracht, snelheid, uithoudingsvermogen, coördinatie, lenigheid, zelfvertrouwen, mentale kracht en tactiek. De trainingen worden over het algemeen als zwaar ervaren.
Wil je een grotere uitdaging ? Dan is er bokstraining met sparren, altijd onder begeleiding en met respect naar elkaar. Ook voor een Personal Training afgestemd op jouw specifieke wensen ben je bij mij op het juiste adres. Ik help je graag bij het bereiken van jouw doelstellingen. Een no-nonsense aanpak met een luisterend oor voor jou.

Yannick

Boksen - Allround PT

Na 12 jaar op het hoogste niveau te hebben gekickbokst, heb ik mijn carrière voortgezet als personal trainer. De kennis en ervaring uit het kickboksen heb ik natuurlijk meegenomen. Vanzelfsprekend omdat kickboksen mijn specialiteit is geworden in de PT.
Als Personal Trainer begeleid en train ik mensen om hun persoonlijke doelstellingen te halen. Functioneel trainen is hierbij een belangrijke methode voor mij.

­