Club Active Barendrecht

Onze groepslessen

pinkboxing

 

Nieuw bij Club Active
Niet luisteren naar de muziek, maar één worden met de muziek! Deze full-body workout is geïnspireerd op het spelen met drums en wordt gedaan met een Ripstix®. Nu vraag je je misschien af: 'Wat is een Ripstix®?’ Een Ripstix® is speciaal een ontworpen drumstick voor tijdens het sporten.

POUND
ROCKOUT WORKOUT....is een muzikale fitness workout waarbij je met de drumsticks drumt op de beats van de muziek. Pound is een full body workout, met een combinatie van pilates, sprong oefeningen en isometrische oefeningen (statische houdingen). De buik, billen, benen, rug en armen worden getraind zonder ingewikkelde danspasjes!

Ben je benieuwd naar de groeples? Bekijk dit filmpje of kom gewoon bij ons langs om te mee te kijken.

outdoor

 

Tibor geeft een leuke, licht pittige OUTDOOR circuit training voor u.
De lessen zijn altijd buiten en minimaal een half uur en maximaal een uur. U krijgt diverse trainingen zoals hardlopen, bootcamp, circuittrainingen etc.
Voor oud & jong, soms onder voorbehoud i.v.m. bijvoorbeeld de weersomstandigheden.
Neem i.v.m. hygiëne uw eigen bokshandschoenen, matje etc. mee a.u.b.

Verzamelen doen we voor Londen 22 BASEMENT. Het OUTDOOR rooster is bedoeld voor maximaal 30 personen

4Dpro-bungee-fitness

4D PRO® Bungee Fitness inspireert meer & meer. Reden zijn de swingende en springende bewegingen maar met name het plezier wat er aan te pas komt. Bijna als bungeejumpen maar dan zonder angst. Daarbij komt krachttraining, souplesse en lenigheid volledig aan bod. Dat alles verpakt in een leuke smallgroup training.

De 4D PRO® bungee-training is een serieuze workout, waarmee iedereen - van de kleine tot de professionele sportman - snel resultaat boekt.

4D PRO® Bungee Trainer werd uitgevonden door een sportarts - Homayun Gharavi - met zijn innovatieve elastische slingtrainer, bereidde hij internationale topatleten voor, op wedstrijden.

ZUMBA

De bekende Zumba-instructeur Hilbert van Weissenbruch verzorgt bij ons de lessen.

Bekijk nu de Zumba les van Hilbert

Zumba is gebaseerd op Latijns-Amerikaanse dans, zoals de salsa, merengue, axé, samba en cumbia. Zumba, betekent snel bewegen en lol hebben, opzwepende danspasjes en intensieve fitnessbewegingen op vrolijke Latin muziek. Tijdens het dansen op de exotische ritmes vergeet je helemaal dat je met een intensieve workout bezig bent!

Sportstudio Club Active Barendrecht bodycombatBODYCOMBAT

BODYCOMBAT™ is een toffe high-energy workout, geïnspireerd op oosterse vechtsporten met bewegingen uit karate, taekwondo, kung fu, kickboxing en tai chi. In no-time krijg je een geweldige conditie en word je sterker. Je vecht tegen een denkbeeldige tegenstander en je doet geen moeilijke bewegingen. Stress en spanningen lossen als sneeuw voor de zon op en aan het einde voel je je een echte kampioen.

FIT&BALANS SENIOR

Senioren fitness: want een mens is nooit te oud om te bewegen.
Regelmatig sporten/bewegen houdt u niet enkel vitaal, maar helpt u tevens uw energie op peil te houden. En met een hoger energieniveau houdt u meer tijd over voor overige activiteiten.
U traint onder deskundige begeleiding van een instructrice.

PILOGA

PILOGA is een combinatie van Pilates en Yoga. We werken aan lengte, flexibiliteit en ontspanning d.m.v. Pilates- en Yoga-oefeningen. Met aan het eind een heerlijke relaxation.

SIXPACK

Een sixpack willen we allemaal. In deze training werken we een half uur aan de buikspieren.

 

 

BBB

We gaan onze buik-, billen- en beenspieren trainen. De voordelen van deze les is dat je niet alleen je buik, billen en benen verstevigd, maar je bent ook bezig om je conditie te verbeteren. Daarnaast worden er de nodige calorieën verbrand tijdens deze les.

Sportstudio Club Active Barendrecht lesmills-tone-bodyviveTONE (voorheen Bodyvive)

LES MILLS TONE combineert blokken van kracht-, cardio- en coretraining tot een complete en effectieve workout. Een LES MILLS TONE training bestaat uit een mix van oefeningen om het hele lichaam te trainen en de hartslag te verhogen.
De multi-piek workout helpt bij het verbranden van calorieën en het opbouwen van conditie en kracht, maar je verbetert ook je energieniveau, flexibiliteit, balans, behendigheid en coresterkte. De instructeur geeft diverse opties zodat je de intensiteit van de workout zelf kan bepalen.

Sportstudio Club Active Barendrecht bodystepBODYSTEP

BODYSTEP™ is een cardio workout voor het hele lichaam waar je snel fitter van wordt. Basis steppen, net als een trap op en af lopen – dat is de kern van BODYSTEP – zo krijg je in no-time strakkere benen en billen. Bij BODYSTEP Classic gaan de bewegingen wat sneller met meer ritme en flair. Bij BODYSTEP Athletic doe je ook moves als burpees en push ups en gebruik je soms een gewichtschijf om je bovenlichaam te trainen. De instructeur geeft je altijd genoeg opties.

Sportstudio Club Active Barendrecht bodypumpBODYPUMP

BODYPUMP™ is de originele barbell les die je hele lichaam versterkt. Dit programma van 60 minuten daagt al je belangrijke spiergroepen uit met behulp van de beste krachtoefeningen. Fantastische muziek, professionele instructeurs en jouw eigen gewichtkeuze inspireren je om de resultaten te behalen waar je naar streeft - en snel! Zoals bij alle andere Les Mills programma's, wordt een les elke 3 maanden vernieuwd.

Sportstudio Club Active Barendrecht RPM spinningRPM

RPM™ is een indoor cycling les op het ritme van motiverende muziek. Je verbrandt veel calorieën en je wordt snel fit. RPM is gebaseerd op wielrennen en bestaat uit een aantal beklimmingen en sprints. Je bepaalt zelf de intensiteit van je workout met een weerstandsknop op de fietsen je pedaalsnelheid. Zo kun je de trainingsintensiteit na een tijdje verhogen. Instructeurs doen alle basis fietsbewegingen voor, zoals staand fietsen, in het zadel zitten, het veranderen van de handposities, snelheid verhogen en verminderen.

SHAKE YOUR BODY

De XCO-Trainer® is een buis gevuld met grit. Wat doet de workout met de XCO-Trainer® voor je?

  • een beter uithoudingsvermogen
  • superstrakke buikspieren
  • een sterke onderrug
  • een mooier gevormd lichaam
  • afname blessuregevoeligheid
  • afname vetpercentage
  • toename van coördinatie en balans
  • waar je voordeel van hebt bij andere sporten (zoals spinning en hardlopen) en in het dagelijks leven

TRX SMALLGROUP TRAINING

Een TRX Personal Group Training is een training in groepsverband (maximaal 8 personen) onder begeleiding van een personal trainer.
De ideale manier om veilig en effectief aan je doelstelling te werken. Of je nu wilt afvallen, je kracht verbeteren, meer uitdaging wilt in je training of je grenzen verleggen op sportgebied, deze training is een fantastische work-out om jouw lichaam naar een hoger plan te brengen..

High Intensity Interval Training

Het trainingsprincipe van HIIT is dat je door middel van intervals in een korte tijdsduur een intensieve inspanning levert. Met een HIIT training wissel je intensieve oefeningen af met minder intensieve oefeningen of rust. De intensiteit van de training kan volledig op jouw niveau en trainingsdoel worden afgestemd. Kettlebells, speedladders, battle ropes, weight balls enz. komen allemaal aan bod in deze effectieve trainingsvorm. Just try it!

KETTLEBEL

Kettlebell training zorgt voor een extreme all round fitness work-out. Geen enkel ander trainingsapparaat kan dit evenaren. Kettlebells vervangen onder andere: barbells, dumbbells, cardio- apparatuur, grip trainers, medicine ballen en gewichtsvesten voor pull-ups.

Sportstudio Club Active Barendrecht bodybalanceBODYBALANCE

Bij BODYBALANCE™ kun je genieten van bewegingen uit yoga, tai chi en pilates.
Het is je persoonlijke time-out van het dagelijks leven en zorgt voor een gezond lichaam en een gezonde geest.
Je doet eenvoudige en veilige yoga bewegingen om je hele lichaam sterker en flexibeler te maken. Het controleren van je ademhaling is onderdeel van alle bewegingen.

pinkboxing

Deze speelse work out met een hoog 'fun' gehalte is uitstekend voor conditie, lenigheid en krachtopbouw. Jumpen, vliegen en stretching in één explosieve trainingsvorm, ga het proberen en 'Fly'.

jumping-fitness

Jumping Fitness is een intervaltraining waarbij je verschillende springbewegingen maakt op een kleine trampoline. Door de elastische vering in de trampoline train je al je spieren, zonder belasting van je gewrichten. Dit zorgt voor een verbeterde balans en coördinatie van het lichaam. Jumping Fitness is een efficiënte training voor buik, benen, billen en maakt je hele lichaam stevig. Gelijktijdig verbeteren de dynamische oefeningen het uithoudingsvermogen.

­